For sejl eller motor

Nakskov Fjord er et skønt beskyttet sejlområde med flere sejlrender, så man kan sejle rundt til de mange øer i fjorden. Der er adskillige ankerpladser, broer og havne, hvilket giver gode muligheder for at se de mange seværdigheder og nyde livet på fjorden.

Der er oplevelser for enhver smag, og lige rundt om Lollands nordvesthjørne ligger Smålandsfarvandet med nye muligheder. Selve fjorden rummer nok til at gå på opdagelse i 2-3 dage.

Bådmagasinet satte i begyndelsen af 2015 fokus på Nakskov Fjords muligheder. Ved klik på nedenstående foto kan du læse den spændende 4-siders artikel om fjorden set med sejlerbriller. Den bringes med tilladelse fra bladet. Det skal bemærkes, at det af pladshensyn er en komprimeret lidt uskarp udgave på 2,08 mb.

Nakskov Sejlklub har og er i samarbejde med Dansk Sejlunion i gang med at få lagt en masse ankerbøjer rundt omkring i fjorden, så man kan nyde livet på nogle beskyttede ankerpladser. Indtil nu er der to ankerbøjer øst for Enehøje, to nordøst for spidsen af Albuen samt en ved Vejlø. Der er desuden flere på vej.....

 

Læs den spændende artikel om sejlads på Nakskov Fjord - åbner nyt vindue
Klik på billedet og læs Bådmagasinets artikel om sejlads på Nakskov Fjord - åbner nyt vindue